Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Nieuws

Pas niet binnen mijn team of "cultural fit

In de jongste nieuwsbrief van Werf& van 16 juli jl. haalt Peter Boerman "cultural fit "als selectie criterium over het voetlicht en bespreekt de voors en tegens. Maak je eigen keuze.

Tricky questions in het sollicitatieproces

Jacquelyn Smith laat in het zeer leesbare artikel via MSN (aangeboden door Business Insider) van gisteren, 24-02-20, zien dat je erg op de hoede moet zijn voor schijnbaar simpele vragen bij de sollicitatie. Lees t en doe er je voordeel mee.

De allerbeste wensen

Hofstad Search dankt al haar fijne en leuke kandidaten, opdrachtgevers, relaties, partners en ons mooie netwerk voor het vertrouwen en vooral fun, resultaat en succes. We gaan 2019 bijna afsluiten en verheugen ons nu al op mooie voortzetting van onze samenwerking en engagement in 2020.

vrouwen laat je niet afschrikken door vacature tekst

In dit zeer lezenswaardige artikel in de NRC van 25-09-19 van de hand van Loeka Oostra, breekt Loeka Oostra een lans voor vrouwen om zich niet te laten afsschrikken door de vacatureteksten. Zij geeft zeer praktische wips.