Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

career-, personal-, business- en fit coaching

be-vital-400.jpg

Ga jij ook in 2018 (weer) de balans opmaken? En nadenken over je toekomst en ambities? En wil je nu echt aan de slag met nieuwe opportunities binnen de klantcontactbranche? Vanaf nu kun je hier, samen met mijn expertise, kennis en jarenlange ervaring , mee aan de slag gaan. Wil je als manager of senior professional graag 1:1 career, personal of business coaching? Een kritische blik of je cv en/of je LinkedIn profiel? Oefenen met je sollicitatie gesprek en skills om zo goed mogelijk en succesvol uit de verf te komen? Een betere zichtbaarheid op social media? Hulp bij het voorbereiden van dat enge assessment en/of rollenspel? Beter en efficiënter leren netwerken? Wil je misschien voor jezelf beginnen en wil je daar over sparren? Of heb je andere loopbaanvragen? Neem contact met me op voor een maatwerk aanbod. Tarieven en inhoud traject altijd in overleg en afgestemd op individuele behoefte. Info via pia@hofstad-search.nl

Ook voor tips & tricks, inspiratie, motivatie en coaching om (weer) fit worden en te blijven, kun jij mij contacteren of simpel mijn Facebook pagina Bvitalhealthyfithappy liken en volgen. Want ook fitheid en een fitte uitstraling kunnen net het verschil maken tussen een joboffer of een afwijzing. Ook zal je fit weer beter in je vel zitten en dat gaat je uitstraling en zelfvertrouwen boosten.