Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Over Hofstad Search

Hofstad Search is in 2002 opgericht door Pia en Peter de Wijer vanuit hun passie voor perfect high quality matching en recruitment binnen klantcontact. Pia studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de VU in Amsterdam en deed haar werkervaring op binnen de uitzend- en executive search branche (o.a. Content, Harvey Nash, Recruitment Partners en Hofstad Search).  Pia is een netwerker, houdt van “working hard playing hard”, staat graag in de sportschool en houdt van feestjes zowel in de branche als privé. Als persoon delen ze interesse in mensen en organisaties, zijn positief kritisch, energiek en reislustig. Beiden zijn ze dol op Den Haag, de Hofstad, Italia en de Cariben.

Peter heeft zijn sporen verdiend als consultant, programma director, interim-manager in de veranderingsrol en directeur-eigenaar van een middelgrote consultancy (ca 100 medewerkers) op het gebied van e-business en klantcontact. Hij studeerde af in AI aan de Leidse Universiteit en deed rechten in Rotterdam. Hij is sportief (fietsen op de ATB en hardlopen) en zakelijk. Sterk geinteresseerd in wat bedrijven doen, waar hun knelpunten zitten en hoe recruitment kan (ver)helpen

Hofstad Search staat voor:

  • Werving, selectie & (executive) search, sinds 2002, binnen klantcontact branche. Voor Interim Management werken wij nauw samen met onze partner Looyint (www.looyint.nl )
  • Vraag en aanbod van management, staf en professionals bij elkaar brengen voor zowel vaste als interim posities
  • Passie, discretie en diepgaande kennis van arbeidsmarkt en klantcontactbranche via onze uitgebreide database, netwerken, sourcing, referrals, inzet social media, website en search
  • Ons doel: succesvolle matches en lange termijn relaties met happy opdrachtgevers en kandidaten