Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Branchequotes

Maurice Devilee, Customer Service manager

Je weet waar je t voor doet! Werken in klantcontact is werken in omgevingen waar je met zo ontzettend veel aspecten te maken krijgt. Je leert communiceren met allerlei soorten mensen, met alle emoties die ze kunnen hebben, je leert omgaan met financiën, je leert hoe KPI’s werken, je leert over accountmanagement, procesoptimalisatie, AI, IT, te veel om op te noemen. En als je denkt dat je alles op een gegeven moment wel gezien hebt, dan verrast deze branche je elke dag weer. Never a dull moment!

Ankie Straathof, manager Customer Care Bijenkorf

Klant contact, er bestaat geen mooier vak. Je kunt direct het hart van de klant raken en aan je binden. Tegelijkertijd zie je door de ogen van de klant de ware ziel van het bedrijf in haar goede en minder goede momenten. Die twee vaardigheden samen genereren kansen voor ieder bedrijf voor een mooie toekomst. Klant contact is de gids!

Maarten Oosterhof, directeur Service Remeha

"Hoe maak je de wereld nu een beetje mooier, leuker en vriendelijker? Volgens mij is dat iets wat iedereen wil, toch? Maar hoe doe je dat Wanneer je in de klantcontactbranche werkt weet je niet beter. Iedere dag help je klanten, gasten, patiënten of leden. Iedere dag los je hun kleine en grote problemen op. Soms is het uitdagend, soms eenvoudig, maar altijd nuttige en voeg je waarde toe.

En met het helpen van anderen ontwikkel je jezelf ook nog eens. Empathie, flexibiliteit, klantgerichtheid, vriendelijkheid, oplossingsvermogen, creativiteit. Het zijn vaardigheden die je elke dag in de klantcontactbranche kunt toepassen.

Na meer dan 20 jaar blijft dit vak me boeien. Iedere dag weer. En elke dag maken we samen de wereld een beetje mooier.


Emy Piers, runner up manager of the year 2022

Als je werkt in de contactcenterbranche is geen dag hetzelfde. De waarde van de stem van de klant en de kracht van een verhaal is enorm! Je kunt klanten niet altijd perfect helpen, maar wel op deuren kloppen om samen klantprocessen en klantcommunicatie te verbeteren. Dit is waar medewerkers een geweldig verschil maken. Bovendien is het een vak dat ik iedereen kan aanraden, omdat het ontzettend leerzaam werk is. Het contactcentervak is een vak dat je raakt!

Dio van Gils, Contactcenter manager

Werken in een ContactCenter is geweldig!!
In 1995 , na het beëindigen van mijn eigen bedrijf in de textiel, ben ik eigenlijk toevallig in de contact center wereld terechtgekomen; eerst gestart aan de telefoon bij Libertel, daarna als teamleider en vervolgens CC manager bij Vodafone. Dit beviel zo goed dat ik ben blijven hangen in dit prachtige metier. Door het streven naar optimale klantgerichtheid, efficiency en de steeds snellere opeenvolgende veranderingen, bleek deze business een op een op mijn lijf geschreven en goed bij me te passen.
Na diverse vaste (management) banen op contactcenters bij diverse bedrijven en veel te hebben gepionierd, zeker in die beginjaren, werk ik sinds 2011 als interimmer in deze prachtige business. In al die jaren heb ik veel veranderingen en mooie innovaties de revue zien passeren en mogen initiëren en begeleiden; het einde is nog niet in zicht. De klant en klantwens zijn in al die jaren enorm veranderd en ook de technologie en de processen hebben zich in steeds sneller tempo ontwikkeld..
Na mijn pensionering in 2022, kan ik deze vaak onderschatte en verguisde business, niet loslaten en combineer ik de opdrachten in de wintermaanden, met vrije tijd in de zomermaanden. Vanaf april t/m september verblijf ik in ons huis in Italië en geniet van de Italiaanse Dolce Vita. Na september tot/met maart ben ik beschikbaar voor bedrijven, die graag gebruik maken van mijn ruime ervaring in CC management, verandermanagement en mens- en klantgericht leidinggeven. Mijn motto is dat tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten. Ik hoop deze, vaak mooie, uitdagingen nog een aantal jaren te kunnen blijven doen. Het houdt mij jong en geïnteresseerd in wat er nog allemaal aan komt; ik voeg graag nog mijn waarde en kennis toe, bij mooie klantgerichte bedrijven. Werken in een ContactCenter is namelijk geweldig!

Marco Damsma, Manager Customer Experience bij RIFF

"Werken in het klantcontact is fun"
En waarom het zo leuk en gaaf is om binnen de Klantcontactbranche te werken: Geen dag is hetzelfde, continu in ontwikkeling en meeveren met de vraag en wens van de (eind)klant. Het houdt ons scherp en dwingt ons om iedere dag weer te kunnen verrassen.

Jennifer Radsma, Contactcenter Manager Soleo Curacao

“Magisch goed zijn in klantcontact”;

Het “kloppend hart” van Soleo zijn onze agents die zich elke dag weer voor 100% inzetten voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Iedereen is welkom bij Soleo, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau, geslacht, leeftijd etc. Wij zorgen ervoor dat de verschillende talenten van onze medewerkers aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachten. Bij Soleo werken dagelijks zo’n 1000 collega’s met veel plezier verspreid over 14 locaties. Het maakt niet uit in welke functie of in welk team, samen zijn wij verantwoordelijk voor waardevol klantcontact.

Wout Hut, Operationeel directeur Budget Thuis

Bij Budget Thuis worden we gedreven door ambitie en houden we ervan om te challengen. Wij challengen elkaar binnen het KCC vooral op vriendelijkheid en deskundigheid, want wij vinden dat ieder klantcontact altijd vriendelijk moet zijn en klanten in 1x goed geholpen dienen te worden. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan en dat maakt klantcontact een vak. Iedere dag hier samen aan werken met betrokken collega’s en samen met onze partners geeft plezier en maakt ons succesvol.