Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Testimonials

Natalie Pepers Supervisor KCC Medipoint Januari 2021

Op 9 november 2020 werd ik door Peter de Wijer benaderd via LinkedIn i.v.m. een vacature supervisor klantenservice. Hij dacht dat ik wel zou passen in het profiel dus hebben wij telefonisch (Corona he) e.e.a. doorgenomen. Ik was gelijk enthousiast! Het scheelt ook wel dat je iemand aan de andere kant hebt die dat ook is, werkt aanstekelijk, maar ook het profiel waar de opdrachtgever naar op zoek was, paste inderdaad goed bij mij. Ik ben voorgesteld en mocht op gesprek komen. Dit vond ik erg spannend (ik was in de veronderstelling dat ik slecht was in solliciteren en was dus erg zenuwachtig). Vanwege Corona was het gesprek ook nog eens digitaal, wat mij niet erg hielp in mijn zenuwen. Maar, daar heeft Peter mij óók nog bij geholpen. We hebben telefonisch e.e.a. doorgenomen en ik heb een paar erg praktische tips gekregen! Dit heeft mij erg geholpen en van het eerste gesprek, ben ik uiteindelijk (na een tweede gesprek en een assessment) aangenomen en start ik 18 januari bij Medipoint in Elst! Zo blij! Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een kaartje van Hofstad om mij te feliciteren met mijn nieuwe baan, hoe leuk wil je het hebben! Hofstad, ontzettend bedankt voor de begeleiding en vooral de nieuwe baan!

Manuel Toelen operations manager SOS International januari 2021

Ik ken Hofstad Search al vele jaren, door regelmatig contact is er een plezierige relatie zonder verplichtende bijkomstigheden. Zo kwam ik enige tijd geleden weer eens met Pia in gesprek en na even bijkletsen kwam mijn beschikbaarheid ter sprake, na korte afstemming over mijn wensen en interesses heeft Hofstad Search een vlotte kennismaking geregeld die uiteindelijk geleid heeft tot een nieuwe uitdaging voor mij. Hofstad Search was in dit proces continu op de achtergrond aanwezig en paraat om bij te staan bij vragen of wensen, op een fijne manier, no nonsense en toch persoonlijk.

Jessica Fogheri traffic manager SOS International December 2020

Peter heeft me benaderd voor een functie die precies was wat ik zocht. Hij heeft mij op een persoonlijke manier begeleid en ik heb mogen profiteren van zijn jarenlange ervaring en kennis. Ik weet zeker dat zijn hulp onmisbaar was bij het hele proces en ik ben hem ontzettend dankbaar!

Masha Tankink, corporate recruiter Beter Horen December 2020

Over de samenwerking met Hofstad Search ben ik zeer tevreden. Met het grote netwerk in de branche weet Hofstad Search snel te schakelen om zo tot de juiste match te komen. Het contact is laagdrempelig, professioneel en persoonlijk en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Nicole van den Heuvel -Value Delivery Manager Vanad Engage: career coaching December 2020

Herken je dat? Je komt op een punt in je carrière waarin het niet meer volstaat om te zeggen: ’ik heb het nog nooit gedaan, dus ik zal het wel kunnen’. De fase van senioriteit is aangebroken. Dan heb je een coach nodig die:
 Je helpt in het vinden van de rode draad in je CV
 In het benoemen van de volgende stap in je carrière en keuzes maken: horizontaal of verticaal
 In het spreken van dezelfde taal als recruiters, die geen boodschap hebben aan voor jou logische ‘buzzwords’
 Die streng maar rechtvaardig is zodat je ervaringen en persoonlijkheid kort, duidelijk en ‘to the point’ benoemd worden
 En die je 100% vertrouwt.

Die coach heb ik gevonden in Pia. Ze staat echt naast je en is een grote steun en toeverlaat voor me geweest. Ik had Pia veel eerder moeten vragen om me te coachen, in plaats van te denken dat ik het zelf ook best wel kan.
Dankjewel Pia en ook Peter voor jullie expertise en partnership!

Wikash Odit WFM analist, Budgetthuis november 2020

Ik werd door Peter benaderd vanuit Hofstad voor een WFM functie. Vanaf zijn eerste bericht tot aan de sollicitatie heeft Peter mij enorm goed begeleid. Hele open, eerlijke man. Zegt je ook direct waar je aan toe bent.
Bedankt!
Wikash Odit

Cem Görgeç Manager Klantenservice Medipoint november 2020

Voor 2e maal in mijn loopbaan heb ik dankzij Pia & Peter een nieuwe functie gevonden dit maal als Manager Klantenservice bij Medipoint. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik door Pia als Jobcoach begeleid. Ondanks dat ik jaren binnen de branche werkzaam ben, wist zij mij opnieuw op scherp te zetten. Altijd een eerlijk advies en hulp daar waar ik dat nodig had. Met dank aan de doortastendheid van Peter, die zijn inzicht in mij als kandidaat als de wens van Medipoint goed heeft ingeschat, ben ik juli gestart bij Medipoint.
Ik aarzelde dan ook geen moment nu ik in mijn nieuwe functie zelf op zoek ben naar Supervisors om Hofstad in te schakelen. Ik ben ervan overtuigd dat ze voor ons een ideale match zullen vinden. Ze hebben de kennis van de markt en weten precies uit te vragen waar onze behoefte ligt als organisatie. Peter en Pia zijn absoluut partner in business als het gaat om het vinden van een nieuwe uitdaging voor jezelf of organisatie binnen de contact branche.

Wout Hut, manager Customer Services, Budgetthuis Oktober 2020

Betrouwbaar, een echte partner en persoonlijk samenwerken. Dit zijn de eerste woorden waar ik aan denk bij Hofstad Search.

Ik heb Peter enkele jaren geleden leren kennen, omdat ik dacht aan 'de volgende stap' en een collega tegen mij zei: "het lijkt me heel goed dat je Peter leert kennen". Een advies waar ik nog altijd zeer dankbaar om ben.

We hadden een bijzonder leuk gesprek, in Den Haag, uiteraard... Peter is in alles geïnteresseerd. CV, persoonlijkheid, achtergrond, drijfveren, ervaringen, ambities, kijk op het leven, gezin. Het was ook geen vraaggesprek. Peter gaf direct veel terug. Hoe hij zijn carrière had opgebouwd, hij gaf advies over mijn mogelijke keuzes en deelde zijn kijk hoe werkgevers en recruiters naar mij zouden kijken. Ik had er direct veel aan. Niet omdat we gelijk zaken konden doen, maar het gesprek deed veel met mijn zelfvertrouwen, inzicht en deed mij besluiten mijn vertrouwde omgeving te gaan verlaten.

Eind 2019 had Hofstad een prachtige functie voor mij bij Budget Thuis / Nuts Groep. Er volgde een traject waarin Peter mij in iedere stap en op ieder detail begeleidde en adviseerde. Ik heb mij telkens gerealiseerd dat dit niet zomaar een recruitment bureau is, maar een team dat echt met je samenwerkt. Pia en Peter informeren je heel goed, geven de juiste adviezen en zijn reëel. Tegelijkertijd weten ze perfect de balans te vinden tussen het belang van de opdrachtgever en de kandidaat. Deze duurzame win-win situatie creëren voor beide partijen vind ik hun vakmanschap.

En daarom werk ik graag samen met Hofstad Search. Nu vanuit de kant als opdrachtgever en wie weet ooit weer als kandidaat. Dankjewel, ga zo door en veel succes Peter en Pia!

Lisette Hanssen, social media manager Scooperz, oktober 2020

Ik ben door Peter benaderd voor een hele uitdagende en passende functie. Ik was zelf niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar ik ging er open in. Peter kwam gelijk betrouwbaar en open over, waardoor het gelijk vertrouwd voelde. Peter weet wat hij doet en wie hij zoekt, hij is eerlijk en schept geen valse verwachtingen. What you see is what you get! Solliciteren is altijd spannend, maar daarbij ben ik ontzettend goed begeleid, ik voelde me mens en geen ‘kandidaat’. Hij biedt altijd een luisterend oor en staat klaar om je vragen te beantwoorden of advies te geven. Ik heb nu een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend blij mee ben dankzij Hofstad Search!

Lisette Hanssen

Gerda Van Tongeren, interim professional/ consultant 2018

Ik kende Hofstad van horen zeggen maar nog geen persoonlijke ervaring totdat begin 2018 er een mooie opdracht voorbij kwam…Als interim consultant is het in het contactcenter landschap soms lastig om het kaf van het koren te onderscheiden qua werving. Gaat het om CV’s schuiven of om daadwerkelijk de best passende kandidaat qua kennis, ervaring en sociale eigenschappen te matchen met de opdrachtgever? Gelukkig volmondig het laatste en in leuk en intensief contact met Peter van Hofstad werd ik geplaatst. 300% match kan ik zeggen en tijdens deze opdracht bleef de persoonlijke interesse over en weer in stand door veelvuldig met elkaar te bellen over de actuele stand van zaken. Peter is echt een waardevolle sparringspartner met inhoudelijke vak- en marktkennis die met jou en de opdrachtgever pro-actief en recht-door-zee meedenkt. Het onderscheidende vermogen wat klantcontact zo bijzonder en waardevol maakt.