Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Testimonials

Maurice Devilee, Managing Director Suriname Customer Connect International (per 1-09-21)

Een topbureau! Peter had onthouden dat ik op zoek was naar een nieuwe stap en dus benaderde hij me toen hij een vacature had uitstaan. Of ik wellicht interesse had in een uitdaging in een warm land...

Vanaf het moment dat ik vertelde dat ik ervoor wilde gaan heeft hij me op uitstekende manier begeleid. Uitvoerig de tijd genomen om door te nemen wat ik kon verwachten. Van de functie zelf, wat het bedrijf precies zocht, van de gesprekken die zouden volgen, maar ook wat het betekent om de stap naar Suriname te maken. Peter kan zelf putten uit een zeer rijke ervaringsrugzak. Dat heeft me zeer geholpen om een weloverwogen keuze te maken en dat kenmerkt Hofstad Search. Het is een weg die je samen aflegt, met continue incheckmomenten van hun kant.

Ik kan iedereen aanraden om met hen in zee te gaan. Of het nu voor jezelf is of om de juiste mensen te vinden voor je bedrijf.

Frederique Schlichting Team Manager bij Beter Horen December 2020

Eind vorig jaar werd ik door Peter benaderd of ik iemand wist voor een vacature als teamleider in het zorgdomein. Nadat ik een oud collega voorgedragen had maar dit niet tot de juiste match leidde heb ik aangegeven zelf ook wel een gesprek te willen. Ik was niet dringend op zoek maar het klonk interessant. Na een goed gesprek met Peter werd ik steeds enthousiaster. Voor ik het wist had een gesprek (op afstand) met de werkgever en een nieuwe baan. Peter was op de achtergrond aanwezig als ik iets nodig had en zorgde voor snelle opvolging op een professionele manier.

Natalie Pepers Supervisor KCC Medipoint Januari 2021

Op 9 november 2020 werd ik door Peter de Wijer benaderd via LinkedIn i.v.m. een vacature supervisor klantenservice. Hij dacht dat ik wel zou passen in het profiel dus hebben wij telefonisch (Corona he) e.e.a. doorgenomen. Ik was gelijk enthousiast! Het scheelt ook wel dat je iemand aan de andere kant hebt die dat ook is, werkt aanstekelijk, maar ook het profiel waar de opdrachtgever naar op zoek was, paste inderdaad goed bij mij. Ik ben voorgesteld en mocht op gesprek komen. Dit vond ik erg spannend (ik was in de veronderstelling dat ik slecht was in solliciteren en was dus erg zenuwachtig). Vanwege Corona was het gesprek ook nog eens digitaal, wat mij niet erg hielp in mijn zenuwen. Maar, daar heeft Peter mij óók nog bij geholpen. We hebben telefonisch e.e.a. doorgenomen en ik heb een paar erg praktische tips gekregen! Dit heeft mij erg geholpen en van het eerste gesprek, ben ik uiteindelijk (na een tweede gesprek en een assessment) aangenomen en start ik 18 januari bij Medipoint in Elst! Zo blij! Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een kaartje van Hofstad om mij te feliciteren met mijn nieuwe baan, hoe leuk wil je het hebben! Hofstad, ontzettend bedankt voor de begeleiding en vooral de nieuwe baan!

Manuel Toelen Operations Manager SOS International Januari 2021

Ik ken Hofstad Search al vele jaren, door regelmatig contact is er een plezierige relatie zonder verplichtende bijkomstigheden. Zo kwam ik enige tijd geleden weer eens met Pia in gesprek en na even bijkletsen kwam mijn beschikbaarheid ter sprake, na korte afstemming over mijn wensen en interesses heeft Hofstad Search een vlotte kennismaking geregeld die uiteindelijk geleid heeft tot een nieuwe uitdaging voor mij. Hofstad Search was in dit proces continu op de achtergrond aanwezig en paraat om bij te staan bij vragen of wensen, op een fijne manier, no nonsense en toch persoonlijk.

Jessica Fogheri traffic manager SOS International December 2020

Peter heeft me benaderd voor een functie die precies was wat ik zocht. Hij heeft mij op een persoonlijke manier begeleid en ik heb mogen profiteren van zijn jarenlange ervaring en kennis. Ik weet zeker dat zijn hulp onmisbaar was bij het hele proces en ik ben hem ontzettend dankbaar!

Masha Tankink, corporate recruiter Beter Horen December 2020

Over de samenwerking met Hofstad Search ben ik zeer tevreden. Met het grote netwerk in de branche weet Hofstad Search snel te schakelen om zo tot de juiste match te komen. Het contact is laagdrempelig, professioneel en persoonlijk en dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Nicole van den Heuvel -Value Delivery Manager Vanad Engage: career coaching December 2020

Herken je dat? Je komt op een punt in je carrière waarin het niet meer volstaat om te zeggen: ’ik heb het nog nooit gedaan, dus ik zal het wel kunnen’. De fase van senioriteit is aangebroken. Dan heb je een coach nodig die:
 Je helpt in het vinden van de rode draad in je CV
 In het benoemen van de volgende stap in je carrière en keuzes maken: horizontaal of verticaal
 In het spreken van dezelfde taal als recruiters, die geen boodschap hebben aan voor jou logische ‘buzzwords’
 Die streng maar rechtvaardig is zodat je ervaringen en persoonlijkheid kort, duidelijk en ‘to the point’ benoemd worden
 En die je 100% vertrouwt.

Die coach heb ik gevonden in Pia. Ze staat echt naast je en is een grote steun en toeverlaat voor me geweest. Ik had Pia veel eerder moeten vragen om me te coachen, in plaats van te denken dat ik het zelf ook best wel kan.
Dankjewel Pia en ook Peter voor jullie expertise en partnership!

Wikash Odit WFM analist, Budgetthuis November 2020

Ik werd door Peter benaderd vanuit Hofstad voor een WFM functie. Vanaf zijn eerste bericht tot aan de sollicitatie heeft Peter mij enorm goed begeleid. Hele open, eerlijke man. Zegt je ook direct waar je aan toe bent.
Bedankt!
Wikash Odit