Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Dienstverlening

Hofstad Search richt zich op bemiddeling van midden (professionals) en hoger (executives) commercieel, algemeen en functioneel kader (zowel lijn- als stafposities) in de contact center / klantcontact branche.

Samen met de opdrachtgever bespreken we de vacature. De harde maar vooral  ook  “zachte” criteria zoals bv. opleidings- en ervaringsachtergrond, ideale werkervaring, attitude, persoonlijkheid, stijl van leidinggeven en samenwerken.  Uiteraard worden ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en type contract en detail besproken. Zodra we een helder beeld hebben, gaan we aan de slag. Dit resulteert een shortlist van gekwalificeerde kandidaten. Vervolgens is Hofstad Search in het nu volgende interview/sollicitatie traject faciliterend en als intermediair actief tussen opdrachtgevers, kandidaten en uiteindelijke nieuwe collega's. 

Hofstad Search biedt ook onboarding ontwikkelprogramma’s voor HR, recruitment en operationeel management en specifiek onboarding coaching van nieuwe managers

Onboarding gaat over het inwerken, begeleiden en coachen van mensen gedurende hun eerste maanden in een nieuwe organisatie of functie.

Een Onboarding ontwikkelprogramma (in company) faciliteert HR, recruitment en operationeel management om onboarding te verankeren in alle onderdelen en processen van de organisatie.

Onboarding coaching bestaat uit aantal individuele sessies van de nieuwe manager met een executive coach. De leidinggevende van de nieuwe manager zal optreden als interne mentor. Onboarding coaching is geschikt en effectief voor directie, middenmanagement, projectmanagers en beginnend leidinggevenden.https://hofstad-search.nl/onboarden-een-must-voor-geslaagde-werving

Maar ook voor career-, personal-, business en fit coaching kun je bij ons terecht. Check.