Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Yolanda Veenendaal, Interim Management & Consultancy 2018

Body

Vanuit het perspectief van de opdrachtgever weten jullie feilloos aan te voelen wat deze nodig heeft en zoekt de daarbij passende new hire. Door gedegen voorbereiding, analyse van het vraagstuk en controle vragen lever je ‘de perfect match’.

Vanuit de rol als opdrachtnemer zijn jullie altijd ‘spot on’. Je gaat niet op zoek naar de juiste kandidaat als je de opdracht hebt binnen gehaald. Door jullie contact en uitgebreide netwerk en vooral het onderhouden hiervan hoef je nooit op ‘zoek’. Daardoor schakel je snel en lever je ook direct.

Waar jullie onderscheidend in zijn is altijd weer de juiste match. Dat lijkt makkelijk maar is verre van dat. Jullie vakkennis zowel van de branche als van het searchen is uniek. De positionering van Hofstad Search met haar eigen identiteit welke continu in ontwikkeling blijft zorgt mede voor dit succes. De CX is altijd ‘spot on’