Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

WFM Team Manager

Omschrijving

Deze organisatie is actief op het gebied van alarmservice. Zij bestaat reeds meer dan 15 jaar en werkt veel in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Vanwege de groei en daardoor uitbreiding is er ruimte voor een out of the usual denker en doener, die zijn team op en uitbouwt. Een deskundige die de business begrijpt en WFM kan inzet als efficiency middel gericht op WFO. Naast adequate planning en forecast is hij eveneens de adviseur van het hogere management (denk ook aan de business analyses die ingrijpen in het proces).

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ruim salaris en uitstekende voorwaarden

Functie eisen

Een oorspronkelijke visie op business en de plaats van WFM daarbinnen, 5-6 jaar ervaring in het Klantcontactcenter met zicht op de hele cyclus, goed thuis in planningstools, ervaring met de koppeling van business analyse aan bv forecasting, adviesvaardigheden, bereid om de business kant van het bedrijf grondig te kennen, consultingskils en de ambitie te coördineren. Coördinatie of management ervaring binnen het werkgebied

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
Dienstverlening
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.