Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

WFM expert (allround) - in huis

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde organisatie: professioneel en dynamisch. Een soepel werkende organisatie met grote flexibiliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Jij bent als WFM expert een spil in het web: je overziet de cyclus, bent sterk in cijfers en analyse. Houdt uitstekend rekening met je interne stakeholders en leidt het hele WFM proces in goede banen. Je bent verantwoordelijk voor de managementinfo, de forecast (strategisch en operationeel), het actuele capaciteitsplan, roostering en intraday monitoring. Overlegt veelvuldig met de externe partner en stuurt bij waar nodig. Herkent trends en stemt af. WFO mag geen geheimen voor je bevatten. Innoveren, initieren en projectmatig bezig zijn. Kortom allround.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 5.200,- bruto per maand plus uitstekende voorwaarden

Functie eisen

Minimaal HBO opgeleid en afgerond, minimaal 3-5 jaar ervaring in de contactcenterorganisatie, WFM certificering is een pre, digitalisering (w.o zelfroostering) en innovatie zijn heel belangrijk voor je. Je bent nieuwsgierig en steeds op zoek naar het optimale. Ervaring met agile werken is een pre. Cijfermatig sterk. Kennis van WFM en analyse tools is een sterke pre. Zeer ruime ontwikkel- en ontplooiingsmogelijkheden gegeven het groeipad en de veranderende inhoud (door steeds verdergaande zelfroostering en IT).

Regio
Westen
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Den Haag
Branche
nader toe te lichten
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.