Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Territory Account Manager (Nederland)

Omschrijving

Onze klant is een zeer gerenommeerde internationale leverancier van cloud oplossingen binnen de KCC markt. In Nederland zijn zij nog bescheiden aanwezig, maar werken via marktcommunicatie al wel aan hun naamsbekendheid. De huidige (grote) klanten zijn uitstekende reference sites. De marktaanwezigheid wordt vergroot en daarom zijn wij op zoek naar een territoty account manager die als belangrijkste taak krijgt: het uitbouwen van de klantenkring. Een internationaal team van support helpt hem daarbij. Een zeer interessante positie met veel promotiekansen (ook internationaal).

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 90.000,- bruto per jaar plus zeer interessante bonus en benifits.

Functie eisen

Een salesgerichte consultative seller die klanten weet te interesseren en binden. 3-5 jaar commerciele ervaring. Zelfstarter die uitstekend met internationaal support team kan samenwerken. Ervaring binnen de softwaresales en/of KCC diensten. Kan tegen een stootje, is overtuigend en vasthoudend.

Plaatsnaam
niet belangrijk, wordt veel vanuit huis gewerkt
Branche
ICT Solutions leverancier in de KCC markt
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.