Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

`Team Manager Planning & crewcenter

Omschrijving

De klant is een zeer grote en gerenommeerde evenementenorganisator. Als team manager Planning ben je in het hart van deze enerverende organisatie met grote pieken. Jouw taak is m.n de planning van de bezetting ( vast en flex) managen en de externe partijen die dit uitvoeren. Je ondersteunt strategisch en opereert tactisch. Je adviseert de stakeholders, leidt je team en bent verantwoordelijk voor het capaciteitsplan. Staat open voor middenmanagers met enige planningservaring0f team managers die zich verder willen omscholen naar Planningsmanager.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Concurrerend plus pensioen en meer.

Functie eisen

HBO werken en denken, ervaren en stabiel. Sterke klantgerichtheid. Stakeholdersmanagement. Slagvaardig, analytisch sterk, advies capaciteiten, maar ook voldoende lef om z'n inhoudelijke punt te maken en af te houden. 3 jaar planningservaring of ervaren team manager die omgeschoold wil worden tot planningsmanager

Regio
Westen
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
Evenementen branche
Telefoonnummer
+31654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.