Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

site manager

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvolle internationale organisatie ohgv klantenservices met de MENS centraal. Een uiterst plezierige organisatie met veel ontplooiingsmogelijkheden. De site manager (m/v) geeft indirect leiding aan de site (op dit moment ca 250 medewerkers maar groeit naar ca 400) en rapporteert aan de countrydirector. Hij heeft meer dan gevoel voor de mens, de klant en het resultaat. Zijn visie op dienstverlening, de rol van de managers en de medewerkers en de opdrachtgevers maken het verschil.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max ca € 7.500,- bruto per maand plus overige.

Functie eisen

De kandidaat functioneert op WO niveau, heeft een proven track record en ruime ervaring binnen de klantenservice. Heeft visie en ervaring in het (indirect) leiden van grote groepen medewerkers. Hij komt op een moment dat de organisatie wezenlijk is veranderd. Zijn eerste aandacht zal dan ook liggen in rust brengen en evenwicht. Hij (bege)leidt zijn MT naar een hoger plan en heeft een uitstekend gevoel voor en inzicht in het cijfermatige deel. Kennis van de Franse taal is een pre (naast Engels). Hij is een krachtig leider die bindt (zowel klant als medewerker)

Regio
Zuid
Provincie
Limburg
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl/ pwr@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.