Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

project manager

Omschrijving

Onze klant is een succesvolle facilitaire klantcontact organisatie die langs het 24/7 model opdrachten en projecten/campagnes voor klanten uitvoert. Overzichtelijk fijn bedrijf met platte structuur. Jouw taak is de intermediaire rol tussen business, organisatie en IT leverancier alsmede het voorbereiden van projecten alvorens ze over te dragen aan de operatie. Dat omvat het hele scala: van op zetten van trainingen, processen aanpassen, scripting regelen tot IT (met ITérs en leverancier) . Daarnaast leid je de interne helpdesk voor vragen mbt het gebruik van de contactcenterapplicatie. Functioneel ben je daar ook inhoudelijk voortrekker in. Leiderschap, inzicht sterke interesse in innovatie bv AI. Hybride werken (min 2 dagen op kantoor tenzij projecten anders vereisen).

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend salaris en dito voorwaarden

Functie eisen

HBO denken en werken, 2-3 jaar ervaring in soortgelijke rol. Overzicht op contactcenter processen, organisator, grote affiniteit met IT, kennis van een callcenter applicatie, sterke belangstelling voor innovatie en verbetering. Weet mensen voor zich te winnen en kan optreden als zaken blijven liggen. Diplomaat en leider.

Regio
Oosten
Provincie
Gelderland
Plaatsnaam
Arnhem
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648/ 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.