Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

procesmanager met CX inzichten

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvol bedrijf binnen het zorgdomein. Om de groei te managen en de efficiency nog beter te maken zodat een zo hoog mogelijke klanttevredenheid wordt bereikt zij wij voor hen op zoek naar een procesmanager die van uit de klantenreis en het Klantcontactcenter de processen, knelpunten en veranderingen kan ontwerpen, begeleiden en uiteindelijk implementeren. De data-analyses, systeeminfo en knelpunten, klachten etc. zijn daarbij achtergrond. Hij is daarbij verantwoordelijk voor het hele gedefinieerde proces en de borging daarvan in procedures, werkinstructies en systemen. Hij doet dit samen met andere disciplines op een gestructureerde wijze. Weet uitstekend te functioneren als schakel met de ICT afdeling.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Het salaris is max ergens tussen de 60-75.000 bruto per jaar, plus prima voorwaarden

Functie eisen

Minimaal HBO liefst op WO werken en denken. 3-5 jaar minimaal ervaring binnen het werkveld, kent het KCC van binnenuit. Is methodisch (BPM analyses, projectmanagement), kent methodologieën. Is sterk analytisch en behept met consultingskills. Weet issues over het voetlicht te brengen en is oplossingsgericht. Teamworker, overtuiger.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Utrecht
Branche
zorgdomein
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.