Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Operations managers (Paramaribo- Suriname)

Omschrijving

Onze klant is een in Nederland gevestigde succesvolle internationaal opererende klantcontactorganisatie met uitstekende reputatie. Bekend om zijn mensgerichtheid en peoplemanagement. Voor haar vestigingen in Paramaribo (SUR) - al jaren grote aanwezigheid- zoeken wij getalenteerde en ervaren operations managers vanwege de opschaling, die leiding gaan geven (indirect via hun team managers) aan grote klantcontact projecten. Financieel en operationeel verantwoordelijk voor het aangewezen account. Je structureert, verbetert, stuurt op KPI's en houdt de SLA goed in de gaten. Je rapporteert en overlegt ook met de klant. Je rapporteert aan de country director met wie je ook strategische inzichten deelt of voorlegt en uitwerkt. Je optimaliseert de teamresultaten. Uitstekende ontwikkelings- en promotiekansen.

Datum
Status
On Hold
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Voor kandidaten uit Nederland geldt een expat pakket en voor in Suriname gevestigden een lokaal aantrekkelijk pakket.

Functie eisen

Minimaal aantoonbaar HBO werken en denken, meerjarige ervaring in het managen van KC-projecten, liefst binnen de facilitaire KCC-branche. Aantoonbaar financieel en kwalitatief geïnteresseerd en ervaren. Verbinden met het hart op de juiste plaats, maar duidelijkheid in sturing op de KPI's. Je gaat makkelijk met mensen om en hebt affiniteit met het werken met en in andere culturen (en de bijbehorende sensibiliteit).

Regio
Suriname
Plaatsnaam
Paramaribo Suriname
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 2151919 / +31 654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.