Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

operationeel manager Contactcenter

Omschrijving

Onze klant is een zeer succesvolle en uitbreidende dienstverlenende organisatie op het gebied van telecom en internet via de kabel. Zij expanderen flink, zijn succesvol en investeren sterk in innovatie. Hun glasheldere en stevige groeistrategie is uitdagend en haalbaar. Voor het klantcontactcenter van deze organisatie zoeken wij een operationeel manager. Als een van twee zul je een grote groep medewerken (ca 150) indirect aansturen. Je focus ligt op klanten, mensen (groei en bloei) en (hoge kwaliteit van) service. Je zorgt voor een zo succelvol mogelijke klantreis.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Het salaris bedraagt ca € 65.000 (max) plus bonus, pensioen, vakantiegeld, benefit budget en andere interessante voordelen

Functie eisen

HBO + werken en denken , 3-5 jaar ervaring in het aansturen van operationele teams binnen het KCC, veranderaar, procesdenker, overzicht en overwicht, ervaring binnen een servicegerichte snel veranderende organisatie

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
kabelaar
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.