Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

manager WFM

Omschrijving

Je leidt de afdeling WFM ( verantwoordelijk voor de Nederlandse vestigingen en Metz) voor een zo optimaal mogelijke afstemming van contactvolume (alle kanalen en vnl inbound) mbt tot vragen aan een technische helpdesk tbv A-merken en capaciteit. Je bent goed thuis in meertalig en multichannel contact zowel qua forecast als actuele (en middenlange) planning. Vanwege het internationale karakter onderhoud je contacten met zusters en opdrachtgevers in het buitenland en moet beperkt reizen. Daarnaast ben je alert op continue procesverbeteringen, draait je hand niet om voor (data)analyses. Hoe complexer de uitdaging hoe beter jij in je vel gaat zitten. Je voelt je niet te goed om zaken zelf ter hand te nemen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

marktconform

Functie eisen

Met diploma afgeronde relevante HBO opleiding (minimaal), vloeiend Engels, Nederlands erbij is een pre. Sterk analytisch, doortastend en communicatief. Minimaal 3 jaar ervaring (mag als senior planner die wil doorgroeien of mgr WFM in een kleinere organisatie), adviesvaardigheden, ruime kennis van een planningstool (bv TotalView of NICE), COPC, Agile en/of LEAN is een pre. Hands on mentaliteit.

Regio
Oosten
Provincie
Overijssel
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.