Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

manager Consumenten Verkoop (m/v) - inhuis

Omschrijving

Deze organisatie is een A-merk binnen de commerciele opleidersmarkt. Gedegen, gereputeerd: een begrip. Wegens vertrek van een functionaris en herindeling van het Klantcontact is de afdeling Consumenten Verkoop gevormd. Deze afdeling is het eerste gezicht van het instituut. De afdeling bestaat uit drie onderdelen: inbound (verreweg het grootst), outbound en studentenadministratie (strategisch zeer belangrijk). Het bedrijf is al jaren zeer succesvol. De betrokken manager geeft leiding aan de afdeling (indirect via teamleiders) en stuurt op KPI's. Hij/zij is target driven gedefinieerd in conversietargets. Hij is analytisch, commercieel van instelling en spart met marketing, neemt initiatieven, is een leider en innoveert. Ervaren change manager. Kwaliteit staat bovenaan.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max ca € 68K bruto per jaar plus o.m. auto, winstdeling en pensioen

Functie eisen

HBO/WO (diploma), minimaal 5 jaar ervaring in dergelijke rol binnen het Klantcontact center, change, aantoonbaar succesvol. Sterk mensgericht, commercieel, conversie driven, creatief. Affiniteit met producten, weet nieuwere kanalen succesvol in te zetten. Goed oog voor interne stakeholders. Kritisch en efficiënt.

Regio
Westen
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
opleidingsindustrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648/0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.