Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

internationaal manager WFM

Omschrijving

Voor dit internationaal opererende professionele zeer succesvolle klantcontactcenter coördineer je de WFM-operatie over 3 regionale centers (EMEA, AZIE en Latijns-Amerika). Je hebt visie, formuleert beleid (en handhaaft dat) bent eindverantwoordelijk voor de global implementatie van een nieuw WFM tool en ontwikkelt de teams verder (op weg naar WFO). De lokale WFM managers zijn uiteraard verantwoordelijk voor de efficiënte operatie in hun verzorgingsgebied. Het overkoepelende is de verantwoordelijkheid van deze functionaris. Je werkt vanuit de Nederlandse vestiging in Almelo (gem. 2 dagen in de week) en hebt vanwege de tijdzones onregelmatige tijden voor de rest van de wereld. Uiteraard worden die gecompenseerd. Kandidaten dienen rekening te houden met buitenlandse reizen (in redelijkheid en billijkheid).

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ca 60-65K (plus auto) en overige voorwaarden.

Functie eisen

Minimaal HBO werken en denken (aantoonbaar), 5-8 jaar (minstens 4 jaar in een coördinerende rol) ervaring met internationale contacten binnen het WFM werkveld van het KCC. Zeer deskundig en ervaring met een WFM tool. Implementatie ervaring is een pre. Vanwege het internationale karakter is een uitstekende beheersing van het Engels een must. Kandidaten dienen reisbereid te zijn.

Provincie
Overijssel
Plaatsnaam
Almelo ( 2 dgn per week) en veel thuis
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.