Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Wout Hut, manager Customer Services, Budgetthuis Oktober 2020

Body

Betrouwbaar, een echte partner en persoonlijk samenwerken. Dit zijn de eerste woorden waar ik aan denk bij Hofstad Search.

Ik heb Peter enkele jaren geleden leren kennen, omdat ik dacht aan 'de volgende stap' en een collega tegen mij zei: "het lijkt me heel goed dat je Peter leert kennen". Een advies waar ik nog altijd zeer dankbaar om ben.

We hadden een bijzonder leuk gesprek, in Den Haag, uiteraard... Peter is in alles geïnteresseerd. CV, persoonlijkheid, achtergrond, drijfveren, ervaringen, ambities, kijk op het leven, gezin. Het was ook geen vraaggesprek. Peter gaf direct veel terug. Hoe hij zijn carrière had opgebouwd, hij gaf advies over mijn mogelijke keuzes en deelde zijn kijk hoe werkgevers en recruiters naar mij zouden kijken. Ik had er direct veel aan. Niet omdat we gelijk zaken konden doen, maar het gesprek deed veel met mijn zelfvertrouwen, inzicht en deed mij besluiten mijn vertrouwde omgeving te gaan verlaten.

Eind 2019 had Hofstad een prachtige functie voor mij bij Budget Thuis / Nuts Groep. Er volgde een traject waarin Peter mij in iedere stap en op ieder detail begeleidde en adviseerde. Ik heb mij telkens gerealiseerd dat dit niet zomaar een recruitment bureau is, maar een team dat echt met je samenwerkt. Pia en Peter informeren je heel goed, geven de juiste adviezen en zijn reëel. Tegelijkertijd weten ze perfect de balans te vinden tussen het belang van de opdrachtgever en de kandidaat. Deze duurzame win-win situatie creëren voor beide partijen vind ik hun vakmanschap.

En daarom werk ik graag samen met Hofstad Search. Nu vanuit de kant als opdrachtgever en wie weet ooit weer als kandidaat. Dankjewel, ga zo door en veel succes Peter en Pia!