Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Team manager KCC (in huis- vast)

Omschrijving

De organisatie is een zeer succesvolle speler in het zorgdomein en onderdeel van een groter internationaal geheel. De verkoop verloopt via retail (fysieke winkels) en het klantcontact is vnl inbound gericht. Je leidt een team van ca 30 medewerkers en rapporteert aan de manager KCC. Samen met een collega teamleider trek je operationeel de kar. Je coacht, motiveert, stuurt, corrigeert en begeleidt je teamleden naar nog betere performance. Je houdt rekening met de mens maar niet ten koste van alles. Er wordt wisselend gewerkt in goed overleg met windows naar de avond (tot 21.00 u) en soms op de zaterdag. Oog voor processen, kwaliteit en resultaat onder het motto samen doe je t beter.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ergens rond de € 3.500,- plus overige secundaire voorwaarden

Functie eisen

Ten minste HBO werken en denken (aantoonbaar), ca 4-5 jaar ervaring binnen het contactcenter als leidinggevende, kan in verschillende leiderschapsstijlen werken, organisator, analytisch, spreekt Engels

Regio
Oosten
Provincie
Gelderland
Plaatsnaam
Arnhem
Branche
Onderneming binnen het zorgdomein
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
pwr@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.