Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Senior Client Manager

Omschrijving

Je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het Klantcontact tbv een strategische klant. Je onderhoudt op directors level de contacten, stuurt direct je team van ops mgr, TL's en ondersteuning aan en indirect ca 100 medewerkers. Bepaalt obv de rapportages je strategie en voert dit na overleg met de stakeholders door. Bent Klantcontact specialist en eminent manager naast gevoel voor markt en ontwikkeling daarvan. Overlegt over de kansen en verzilvert die in een multichannel omgeving. Online heeft voor jou weinig geheimen. Je bent selfstarter en ziet de uitdaging en hebt de ruimte om er zelfstandig met team en klant een groot succes van te maken.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 90.000,- bruto per jaar plus (afhankelijk van ervaring)

Functie eisen

Minimaal HBO werk en denkniveau (aantoonbaar), 5-10 jaar ervaring als KCC manager in een commerciele omgeving, ruime kennis van online sales, gedreven op succes met behoud van de teamsfeer, bereikbaar, gestructureerd, sterk in analyse, mens gericht. Leiderschap.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.