Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

sales tiger - sales director

Omschrijving

Onze klant is een succesvolle organisatie op het gebied van facilitair klant contact. Om verder te groeien zijn wij voor hen op zoek naar een sales tiger die onder de functie benaming van sales director voor de nieuwe business gaat zorgen om de groeien nog harder te laten gaan. Je bent van nature een hunter en weet contacten om te zetten in contracten. Je hebt een ruime ervaring in de verkoop van diensten maar vooral zeker recent in de verkoop van contactcenter diensten.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Vast salaris rond de 100K plus bonus.

Functie eisen

HBO/WO werken en denken. Ruime ervaring in de verkoop van diensten en zeer recente ervaring met de verkoop van contactcenter diensten. Je bent een bewezen hunter. Gestructureerd, vastbesloten en goed op de hoogte van de mogelijkheden in contactcenterland. Je bent graag onder de mensen, bezoekt de evenementen waar je potentiele opdrachtgevers weet te vinden, legt makkelijk contacten en weet op tijd de support in te schakelen. Je hebt een goed en actueel netwerk.

Regio
Nederland
Plaatsnaam
niet belangrijk, maar liefst in de buurt van een der vestigingen
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.