Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Over Hofstad Search

Hofstad Search is in 2002 opgericht door Pia en Peter de Wijer vanuit hun passie voor perfect high quality matching en recruitment binnen klantcontact en customer experience (CX).

Pia studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de VU in Amsterdam en deed haar werkervaring op binnen de uitzend- en executive search branche (o.a. Content, Harvey Nash, Recruitment Partners en Hofstad Search).  Pia is een netwerker, houdt van “working hard playing hard”, staat graag in de sportschool en houdt van feestjes zowel in de branche als privé.  

Peter heeft zijn sporen verdiend als consultant, programma director, interim-manager in de veranderingsrol en directeur-eigenaar van een middelgrote consultancy (ca 100 medewerkers) op het gebied van e-business en klantcontact. Hij studeerde af in AI aan de Leidse Universiteit en deed rechten in Rotterdam. Hij is sportief (fietsen op de ATB en racefiets) en zakelijk. Sterk geinteresseerd in wat bedrijven doen, waar hun knelpunten zitten en hoe recruitment of de interim professional kan (ver)helpen.

Als persoon delen ze interesse in mensen en organisaties, zijn positief kritisch, energiek en reislustig. Beiden zijn ze dol op Den Haag, de Hofstad, Italia en de Cariben.

Hofstad Search conformeert zich aan de recruitercode.

Hofstad Search staat voor:

  • Werving, selectie & (executive) search, sinds 2002, binnen klantcontact en Customer Experience (CX)branche. Ook bieden wij Interim Management professionals over dezelfde posities als voor vast. 
  • Vraag en aanbod van management, staf en professionals bij elkaar brengen voor zowel vaste als interim posities
  • Personal career coaching. Pia combineert in deze dienst haar jarenlange recruitment en coaching ervaring met haar studie achtergrond Arbeid en Organisatie psychologie
  • Talent acquisition recruitment consultancy: doorlichten, inrichten en verbeteren van uw recruitment processen en afdeling ev via tijdelijk overnemen van het management ervan (meer info? Contact ons via de site, email, Whattsapp button of telefoon: zie onze contact pagina)
  • Passie, discretie en diepgaande kennis van arbeidsmarkt en klantcontactbranche via onze uitgebreide database, netwerken, sourcing, referrals, inzet social media, website en search
  • Herkenbare profilering in de socials door foto's van Den Haag en Scheveningen. 
  • Ons doel: succesvolle matches en lange termijn relaties met happy opdrachtgevers en kandidaten. Tevens sparringpartner voor kandidaten en opdrachtgevers.