Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Maurice Devilee, Managing Director Suriname Customer Connect International (per 1-09-21)

Body

Een topbureau! Peter had onthouden dat ik op zoek was naar een nieuwe stap en dus benaderde hij me toen hij een vacature had uitstaan. Of ik wellicht interesse had in een uitdaging in een warm land...

Vanaf het moment dat ik vertelde dat ik ervoor wilde gaan heeft hij me op uitstekende manier begeleid. Uitvoerig de tijd genomen om door te nemen wat ik kon verwachten. Van de functie zelf, wat het bedrijf precies zocht, van de gesprekken die zouden volgen, maar ook wat het betekent om de stap naar Suriname te maken. Peter kan zelf putten uit een zeer rijke ervaringsrugzak. Dat heeft me zeer geholpen om een weloverwogen keuze te maken en dat kenmerkt Hofstad Search. Het is een weg die je samen aflegt, met continue incheckmomenten van hun kant.

Ik kan iedereen aanraden om met hen in zee te gaan. Of het nu voor jezelf is of om de juiste mensen te vinden voor je bedrijf.