Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

manager Floor Management (2x)

Omschrijving

Leiding met collega aan de afdeling floormanagement ( i.c floormanagers die in vestigingen door het land zitten). Je vormt de spil tussen WFM operatie en verbetering. Samen met je collega worden de vestigingen verdeeld en overleg je veelvuldig, implementeert en ziet toe op een uniforme werkwijze. Je ontwikkelt midden en lange termijn visie, aanpak en resultaten. Standplaats is onbelangrijk. Thuis werken geen probleem. Tijd in goed overleg in hoge mate zelf in te delen. Zeer zelfstandige rol.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max 4K bruto per maand plus prima voorwaarden wo auto

Functie eisen

HBO/WO werken en denken, 4-5 jaar ervaring als operationeel manager binnen het Contactcenter (en op afstand managen is een pre), kennis van WFM processen, overtuiger, verbinder en samenwerker. Daad- en overtuigingskracht zijn belangrijke competenties. Je kunt uitstekend rekening houden met de in- en externe stakeholders (=ervaringseis). Grote reisbereidheid binnen Nederland.

Plaatsnaam
onbelangrijk
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.