Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Cem Görgeç Manager Klantenservice Medipoint November 2020

Body

Voor 2e maal in mijn loopbaan heb ik dankzij Pia & Peter een nieuwe functie gevonden dit maal als Manager Klantenservice bij Medipoint. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik door Pia als Jobcoach begeleid. Ondanks dat ik jaren binnen de branche werkzaam ben, wist zij mij opnieuw op scherp te zetten. Altijd een eerlijk advies en hulp daar waar ik dat nodig had. Met dank aan de doortastendheid van Peter, die zijn inzicht in mij als kandidaat als de wens van Medipoint goed heeft ingeschat, ben ik juli gestart bij Medipoint.
Ik aarzelde dan ook geen moment nu ik in mijn nieuwe functie zelf op zoek ben naar Supervisors om Hofstad in te schakelen. Ik ben ervan overtuigd dat ze voor ons een ideale match zullen vinden. Ze hebben de kennis van de markt en weten precies uit te vragen waar onze behoefte ligt als organisatie. Peter en Pia zijn absoluut partner in business als het gaat om het vinden van een nieuwe uitdaging voor jezelf of organisatie binnen de contact branche.