Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Finalisten BRII-award AWC bekend

De finalisten van de De Brii-award 2021 zijn bekend
Op 8 maart 2021, Internationale Vrouwendag, maakt de Ambitious Women’s Club (AWC) de finalisten bekend voor de eerste Brii-Award.
Brii staat voor: Bijzonder, Realistisch, Inspirerend en Innovatief. De award wordt uitgereikt aan een vrouwelijk aanstormend talent binnen de wereld van Klant Contact. Na een uitgebreide zoektocht en een juryberaad zijn er 9 finalisten geselecteerd die kans maken op de winst.
Pia de Wijer, jurylid en medeorganisator van de Brii-award vertelt over de zoektocht: “Het was voor ons een spannende eerste reis om op zoek te gaan naar de toekomstige topvrouw binnen Klant Contact. De positieve reacties op de Brii-award en onze zoektocht waren overweldigend. We zijn blij dat we vanuit AWC die stap hebben gezet. We zien binnen Klant Contact veel talentvolle vakvrouwen, die we graag willen helpen om meer te shinen. Met het vrouwennetwerk AWC kunnen we deze en vele toekomstige topvrouwen helpen en een podium geven om dat te bereiken.”
De komende tijd zullen onderstaande finalisten kennismaken met de jury, en de strijd met elkaar aangaan. Deze vrouwen zijn met hun passie, vakmanschap en energie nu al een voorbeeld voor vele anderen.
• Margit van Paridon - Eneco
• Gwendy Richard – Enie.nl
• Esther Geneugelijk – Vanad Engage
• Sandra van Woudenberg - PostNL
• Naomi Roelofsen - Anva
• Irene Aartsen – Eneco eMobility
• Diana Floridas - Riff
• Klaartje Vermeeren - Eneco
• Anouk Terinathe – Miele
De winnares van de Brii-award wordt op 18 april bekend gemaakt. Ze zal een jaar lang het boegbeeld zijn van AWC. Daarbij is er ook een individueel mentorship programma beschikbaar voor de winnares.

Over AWC: AWC (Ambitious Women’s Club) is in 2006 opgericht naar aanleiding van een artikel in Telecommerce Magazine over de Top 50 vrouwen binnen Klant Contact. Vandaag de dag bestaat AWC uit 50 leden, allen met een ruime ervaring in Klant Contact.
Redactionele informatie: briiaward@gmail.com