Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Dienstverlening

Hofstad Search richt zich op bemiddeling van midden (professionals) en hoger (executives) commercieel, algemeen en functioneel kader (zowel lijn- als stafposities) in de contact center / klantcontact branche en het Customer Experience (CX) landschap zowel vast als interim. Daarnaast biedt zij talent acquisition recruitment consultancy aan haar klanten.

Samen met de opdrachtgever bespreken we de vacature. De harde maar vooral  ook  “zachte” criteria zoals bv. opleidings- en ervaringsachtergrond, ideale werkervaring, attitude, persoonlijkheid, stijl van leidinggeven en samenwerken.  Uiteraard worden ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en type contract en detail besproken. Zodra we een helder beeld hebben, gaan we aan de slag. Dit resulteert een shortlist van gekwalificeerde kandidaten. Vervolgens is Hofstad Search in het nu volgende interview/sollicitatie traject faciliterend en als intermediair actief tussen opdrachtgevers, kandidaten en uiteindelijke plaatsing. Deze kennis en ervaring gebruiken wij ook voor onze interim aanvragen.

Maar ook voor career-, personal-, business en fit coaching kun je bij ons terecht. Check.

Daarnaast zijn wij door onze enorme ervaring instaat in korte tijd uw talent acquisition recruitment processen en afdeling door te lichten en via een helder plan van aanpak (ev via interim uitvoering) aanzienlijk te verbeteren