Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Channelmanager Field Sales

Omschrijving

Het bedrijf is een toonaangevende organisatie (en zeer bekend op de Nederlandse markt) met tijdschriften en dagbladen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, initiëren en optimaliseren van de direct sales via samenwerkende Fieldmarketingbureaus. Je analyseert, data en zet die om in acties en verkooptargets. Je ziet op het behalen daarvan toe en grijpt ook proactief in. Je bent omzetverantwoordelijk en regelt zelfstandig de samenwerking met externe bureaus, daarnaast creëer je sfeer en verkoopklimaat binnen de verkoop- en gedragsetiquette. Je bezoekt de verkoopvestigingen en -punten door het land (ook op zaterdag). Alles via een jaarplan waarvoor je verantwoordelijk bent. Bij indiensttreding is een VOG (Verklaring omtrent Gedrag) vereist.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 5200,- bruto per maand plus overige prima voorwaarden

Functie eisen

HBO werken den denken, analytisch, sterk commercieel met normen en waarden, 3-5 jaar ervaring in commercieel werk (fieldmarketing), uitstekend presenteren, kan goed luisteren, weet goed te onderhandelen, vasthoudend maar niet eigenwijs, motivator en uitstekende samenwerker met goed oog voor de zakelijke afspraken.

Regio
Midden
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
uitgeverij
Telefoonnummer
+31 70 2151919 / 0625006083
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.