Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Business Improvement Manager

Omschrijving

Je beoordeelt de verbeterkansen op een groot project, analyseert en doet de verbetervoorstellen die je in projectvorm implementeert. Je bent pro-actief, neemt waar en duikt erin. Je hebt contacten met de stakeholders: maw je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de operatie en alle processen daarbij betrokken neem je mee. Veel grote groeikansen naar verder operationeel of projectmanagement. Onze klant is een dynamisch bedrijf met een uitstekend oog voor ontwikkeling van de eigen mensen, werken en fun moeten samen gaan.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 45.000,- per jaar plus prima overige voorwaarden.

Functie eisen

Recente afgeronde HBO bachelor studie, gevoel voor en/of kennis van de verschillende bedrijfsfuncties (lfst marketing en klantenservice). Affiniteit met de automotive branche, hands on instelling (springt bv bij bij trainingen als dat nodig is), enkele jaren ervaring binnen het Contactcenter is een grote pre, lfst in zowel management als kwaliteit (of processen). Prachtige next stepper of al wat meer ervaren.

Regio
Midden
Provincie
Flevoland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.