Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Business Consultant Klantcontact

Omschrijving

Onze klant is de Nederlandse organisatie van een Amerikaanse multinational. Als Business consultant KCC ben je uitstekend thuis in de wereld van het professionele klantcontact. Je kent de processen, organisatie, systemen en hebt ruime kijk op het succesvol managen van projecten daartoe. Qua achtergrond heb je leidinggegeven, veranderingen gemanaged en ben je overtuigend succesvol in helder doorzien van de problematiek. Je weet wat BPO trajecten inhouden en weet hoe de outsourcing goed inpasbaar blijft bij de opdrachtgever. Standplaats is onbelangrijk. Er kan remote gewerkt worden, ook in internationaal verband.

Datum
Status
On Hold
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 80.000- plus prima secundaire voorzieningen

Functie eisen

Je hebt ten minste 5 jaar ervaring in een dergelijke rol, daarnaast heeft het KCC voor jou geen geheimen meer, omdat je als manager of project manager en/of continuous improver het geheel overziet. Je hebt mee gewerkt aan RfP's aan de inhoudelijke kant. Je weet teams samen te stellen en je eigen bijdrage te leveren. Je kan ook ervaring hebben opgedaan in de sales support kant. Je hebt minstens een aantoonbaar HBO niveau van werken en denken. Je bent zowel pragmatisch als doordacht. Als t niet gaat zoals t moet dan moet t maar zoals t gaat. Altijd vanuit de klant geredeneerd. Je kan je uitstekend op strategisch als tactisch/operationeel niveau bewegen en staande houden.

Plaatsnaam
remote werken
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.