Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Business Consultant Klantcontact

Omschrijving

Onze klant is een Nederlandse organisatie met een Franse moeder die actief is tbv de verzekeringswereld en gezondheidzorg. Als Business consultant KCC ben je uitstekend thuis in de wereld van het professionele klantcontact. Je kent de processen, organisatie, systemen en hebt ruime kijk op het succesvol managen van projecten daartoe. Qua achtergrond heb je leidinggegeven, veranderingen gemanaged en ben je overtuigend succesvol in helder doorzien van de problematiek. Je weet wat klantcontacttrajecten inhouden en weet met behulp van data analyse inzicht te verschaffen en verbeteringen aan te geven.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 70.000- plus prima secundaire voorzieningen

Functie eisen

Je hebt ten minste 5 jaar ervaring in een dergelijke rol, daarnaast heeft het KCC voor jou geen geheimen meer, omdat je als manager of project manager en/of continuous improver / business analist het geheel overziet. Je weet teams samen te stellen en je eigen bijdrage te leveren. Je hebt minstens een aantoonbaar HBO niveau van werken en denken. Je bent zowel pragmatisch als doordacht. Als t niet gaat zoals t moet dan moet t maar zoals t gaat. Altijd vanuit de klant geredeneerd. Je analytische brein kan uitstekend overweg met data en je ziet de link tussen verbeteringen en ICT obv onder andere de data-analyse. Je kan je uitstekend op strategisch als tactisch/operationeel niveau bewegen en staande houden.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
Financiele sector (verzekeringen)
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.