Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Business Consultant commercieel

Omschrijving

Samen met collega business consultants verantwoordelijk voor het halen van de commerciële doelstellingen. Zowel het commerciële vak als de klantenservice spreken jou bijzonder aan. Naast beheren en uitbreiden van de business bij bestaande klanten zoek je ook actief nieuwe klanten. Het hele proces van contact tot tevreden klant heeft jouw onverdeelde aandacht en zorg. Je hebt een dienstverlenende ontzorgende instelling en samen met de senior neem je deel aan contractonderhandelingen en blijft het overkoepelende aanspreekpunt tijdens de samenwerking. Je bent veel onderweg en legt /onderhoudt je contacten.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4.000,- bruto per maand plus bonussen en meer

Functie eisen

Minimaal aantoonbaar HBO werken en denken, zelfverzekerd, > 2 jaar ervaring in commerciele positie. Met in- en externe stakeholders onderhoud je uitstekende contacten, sterke netwerker. Je ziet de kansen en pakt die aan. Kennis van de arbeidsmarkt en/of arbeidsbemiddeling (flex) is een vereiste.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Utrecht
Branche
arbeidsbemiddeling
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.