Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Business Consultant Commercieel

Omschrijving

De gerenommeerde organisatie op de flexmarkt voor arbeidskrachten in de Klantcontact wereld wil verder uitbouwen naar nieuwe markten. Als commercieel georienteerde business consultant ga je nieuwe markten exploreren en opbouwen via een bestaand/ op en uit te bouwen netwerk. Je bent een strategische salesconsultant die weet waar t overgaat en die een uitstekende gesprekspartner is voor potentiele klanten op veel levels. Binnen gehaalde klanten behouden jou als aanspreekpunt. Je bent een sparringspartner voor de commercieel directeur.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Afhankelijk van ervaring, ca € 5000,- bruto per maand (voor de topper onderhandelbaar) plus uncapped bonus en veel meer.

Functie eisen

Minimaal HBO werken en denken, zeer enthousiaste netwerker met een aantoonbaar netwerk in de Zorg, Hospitality of Horeca. Je schakelt met stakeholders op verschillende niveaus. Je legt makkelijk contacten en dingen worden je gegund. Vastbijter gericht op scoren. Diensten verkopen is je second nature, maar je bent geen keiharde sales (vooral wel consultative seller)

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Utrecht
Branche
arbeidsbemiddeling
Telefoonnummer
+31 70 2151919 / 0625006083
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.