Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Business Consultant CC (2x)

Omschrijving

In deze zeer succesvolle financiele instelling ben je als contactcenter specialist mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verdere digitalisering en innovatie van de digitale klantreis. Hiertoe gebruik je kennis en ervaring ohgv klantreis en klantervaring en -tevredenheid alsmede de mogelijke digitale vertaalslag. Je werkt samen in multi disciplinaire teams aan onderwerpen als klanttevredenheid, digitalisering, commerciele doelstellingen of informatieverstrekking. Je vertrekt vanuit onderliggende data. Maar natuurlijk ook vanuit brandjes die operationeel ontstaan. Ontwikkelingen in techniek (systemen, maar ook chatbots en spraak), proces (strategische organisatie verandering) en markten (ook producten en diensten) hebben voor jou geen geheimen. Daarnaast heb je uitstekend oog voor de efficiency slag die daarbij hoort. Je krijgt daar ook veel voor terug zoals de mogelijkheid je zelf steeds verder te ontwikkelen in state of the art aanpakken en inzichten.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 66.000 bruto per jaar plus uitstekende overige emolumenten

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een academisch gevormde (Master) gedreven visionair op het gebied van het Contactcenter met implementatie kracht die met agile aanpak, projectmatig en inhoudelijk veranderingen initieert en aanstuurt. Het is een grote pre als je kennis van het particuliere bankbedrijf mee neemt. Je bindt, motiveert en overtuigt door inzicht en (als t moet) ook pragmatische aanpak. Je bent netwerker. Mouwenopstroper. Denker en doener. Ruime ervaring in projectmatig werken (agile) en kan dit, presenteren. Sterk ontwikkelde consultantskills. Voor een van de twee consultants die wij zoeken is een parttime invulling van minimaal 24 uur/week bespreekbaar.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
financiele sector
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.