Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

WFM planner

Omschrijving

De opdrachtgever is een zeer succesvolle internationaal opererende klantcontactorganisatie met veel oog voor de mens. Je bent verantwoordelijk voor de adequate planning en forecasting van projecten op het gebied van inbound klantcontact in een dynamische omgeving. Je bent bedreven in het werken met planningssoftware om een zo passend mogelijke workflow te garanderen. Daarnaast rapporteer je aan de managers over de werkperformance. Deze functie biedt prima ontplooiingsmogelijkheden (wo coördinerende taken), veel internationale contacten.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4.500,- bruto per maand plus overige voorwaarden

Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau (en kunt dat aantonen bij voorkeur via een bachelor in een relevante richting), je hebt minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke rol. Je bent gewend in een snelle internationale omgeving te werken en beheerst de Engelse taal dan ook vloeiend (matig Nederlands is geen probleem)

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Zoetermeer/ Rotterdam
Branche
facilitair contactcenter/ inhuis
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.