Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Trafficer (vast)

Omschrijving

Onze klant is een succesvolle organisatie in het zorgdomein. Er is grote behoefte aan een trafficer, die in een team met overwicht naar de stakeholders opereert en zich verder wil onwikkelen naar de hele cyclus. Je monitort en stuurt op capaciteit. Knelpunten los je op. Je analyseert, adviseert over de poolsamenstelling. Het aanspreekpunt binnen de organisatie over de workload. Je bekwaamt je op het gebied van forecasting (ontwikkelpunt) en stelt verbeterplannen op.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4000, uitloop mogelijk.

Functie eisen

3-5 jaar in soort gelijke rol binnen het KCC. Grote interesse in change, sterk analytisch, ervaring met WFM tools een pre of ontwikkelingsbereidheid. Overtuigend, stress bestendig en bereid zich verder te ontwikkelen binnen de hele WFM cyclus.

Regio
Oosten
Provincie
Gelderland
Plaatsnaam
Arnhem
Branche
Zorg
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.