Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

team manager webcare

Omschrijving

Als leider van het webcare team ben je een voorbeeld, inspirator en vernieuwer. Je bent ambitieus en weet klanten te binden en te boeien. Je bedient grote klanten met grote merken en namen. Je hebt grote affiniteit met de social media en bent een ervaren klantcontact manager (lfst in de facilitaire wereld) met kennis van relatiebeheer en klantcontactprocessen. Visie staat op je voorhoofd geschreven en ideeën heb je genoeg. Daarnaast weet je je team te (ver)binden. Het bedrijf is een zeer succesvol social media bureau en is groeiend. De werksfeer binnen het bedrijf net als de collegialiteit onderling is haast voorbeeldig te noemen. Jij draagt daar met hart en ziel aan bij. Je bent ondernemend en ondernemer en kan veel meer en wil dat ook bereiken. Binnen de bedrijven waar je hebt gewerkt/ werkt voel je dat je je ei niet helemaal kwijt kunt.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Afhankelijk van ervaring en meer, maar zonder meer goed

Functie eisen

Wij zoeken iemand met een minimaal HBO werk en denkniveau, ervaring met webcare en liefst ook andere socials, ambitieus (je pakt de mogelijkheden en doet ze goed), teamverbinder en lichtelijk commercieel ingesteld (geen verkoper, maar kansen zien en pakken). Achtergrond in de Customer Care en sterke interesse in quality (improvement), processen en verbeteren in algemene zin.

Regio
Zuid-West
Provincie
Noord-Brabant
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
social media bureau (dienstverlening)
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.