Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

team manager klanten service

Omschrijving

Als teammanager zit je in een team van 8 TM's die ieder rapporteren aan de manager Klanten Service. Je bent leider, visionair, coach en uitstekende collega voor je mensen en het team. Je denkt in termen van samenwerken, verbinden, maar zeker ook resultaten, drive en doen. Je bent open en informeel en past binnen een cultuur van "samen"wijsheid en stuurt het doen. Uitdagingen bestaan, problemen niet. De organisatie is een zeer sterke speler in de budgetmarkt voor energie en telecom. Zeer succesvol en met leuke campagnes bezig. Uitdagende groeidoelstellingen waar jij je aandeel in kunt hebben en het verschil kan maken. Dit alles in een heel plezierige werkomgeving.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 4.500,- bruto per maand plus overige sec. voorwaarden (wo bonus, gratis pensioen e.m)

Functie eisen

Minimaal HBO werken en denken, aantoonbaar succesvol, gemakkelijk in de omgang (flexibel, maar helder en duidelijk in de aansturing), 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke rol, ervaring in de energie en/of telecom is een pre, gedegen kennis van office w.o Excel.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
energie en telecom
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.