Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Team manager ICT - Paramaribo

Omschrijving

Deze klant heeft al jarengeleden een keuze gemaakt om off shoring in Suriname aan te bieden en is daar succesvol in. Vanwege grote groei zijn wij op zoek naar een team manager voor het lokale ICT team. Je leidt je team, bent verantwoordelijk voor de ongestuurde werking van de infrastructuur en overlegt met de operationele managers over hick ups, wensen en mogelijkheden. Je slaat een brug tussen klant (ook interne) en operatie zodat de doelen gehaald kunnen worden.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend salaris en dito voorwaarden

Functie eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Relevante opleidingen en cursussen gevolgd. Bekend met de callcenter applicaties, communicatief, fijne collega, deskundig met overzicht, maar hoeft geen specialist te zijn. Leider en coach, karakter en raakt niet van elke oprisping van slag. Standvastig maar niet eigenwijs.

Regio
Suriname
Plaatsnaam
Paramaribo Suriname
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 2151919 / +31 6 54 793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.