Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Senior Team Manager

Omschrijving

Deze organisatie is in een transitie. De senior TM is de rechterhand van de operation manager en coördineert als meewerkend voorman collega TM's, coacht en begeleidt. Hij heeft een duidelijke ervaring in change management (implementatie van veranderingen) binnen het contactcenter, heeft ruime ervaring in de leiding van een contactcenter(afdeling of team), helder leiderschap, empatisch, uitstraling en voldoende didactisch vermogen om nieuwe TM's te coachen of op te leiden. Kan verder kijken dan zijn eigen team.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max ca € 5.000,- bruto per maand plus overige prima voorwaarden

Functie eisen

HBO- diploma in relevante richting, minimaal 3 jaar ervaring in het leiden van Contactcenter medewerkers, leiderschap, kennis verander management, relevante certificeringen (bv WFT) zijn een pre, commercieel vaardig, relevante ervaring in het ontwikkelen van teams.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
financiele sector
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.