Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

(Senior) manager Outsourcing

Omschrijving

Als manager van een aantal grote klantcontactprojecten geef je (indirect) leiding aan grotere groepen. Aan je rapporteren operations managers die op hun beurt TM's aanvoeren. Je bewaakt de afspraken, stuurt bij. overlegt met de klant, initieert nieuwe mogelijkheden en houdt telkens ideeën en praktische uitwerkingen en toepasbaarheid in het oog. Via het goedgekeurde jaarbudget stuur je op Profit & Loss (de resultaten). Kwaliteit en resultaat naast een uitstekende relatie met de opdrachtgever zijn je doelen in een uitstekende werksfeer.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 65000,- bruto, auto, bonus en meer.

Functie eisen

Minstens 5 jaar ervaring binnen het (hogere) management van KCC's (liefst ook facilitair), goed bekend met de outsourcingsindustrie, Bekend met COPC ( gecertificeerd is een pre). Analytisch cijfermatig bekwaam, gewend op de grootheden te sturen, maar bereid om de diepte in te gaan als nodig, leiderschapsuitstraling en-capabilities, communiceert vlot, is uitstekende relatiebeheerder, gevoel voor verhoudingen en straight forward in aanpak en daadkracht.

Regio
Midden
Provincie
Flevoland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.