Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode

Senior Channelmanager Fieldmarketing

Omschrijving

Als senior stuur je een team van 3 channelmanagers aan die op hun beurt externe fieldmarketingbureaus aan sturen. De ingezette teams zijn indirect aangestuurd door de channelmanager, zelf neemt de senior ook een of meer bureaus onder zijn regie (operatie, resultaat en financiën). Je vertaalt de behoudsdoelstellingen naar reële campagnes en zorgt dat de wet- en regelgeving wordt gevolgd inzake Goede Doelen in de D2D campagnes (en op events). Je onderhoudt de contacten met de bureaus, traint en begeleidt projectmanagers en vestigingsleiding.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 5.500,- bruto per maand plus max 3 mnd bonus (en de overige vaste componenten

Functie eisen

Target driven, ambitieus, concreet, kwalitatief sterk, people driven, maar gericht op t resultaat. Je bent ervaren in de fieldmarketing en hebt zelf eerder leiding aan FM-teams gegeven. Je bent stabiel, begaan (met Goede Doelen) en trots op de organisatie die jou naast uitstekende voorwaarden (pensioen, OV vrijkaart, en veel meer) ook fun, gezondheid en ontwikkeling biedt.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
Charity
Telefoonnummer
+31 70 215 1919/ 0625006083
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.