Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

projectmanager- consultant

Omschrijving

Je bent als ervaren projectmanager/ consultant binnen deze stabiele organisatie verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en implementeren van projecten veelal gericht op het klantcontact, maar ook zelf initieren van verbeteringen. Verbeteren staat daarom op je voorhoofd gestempeld, maar ook innoveren ( bv technologisch: online, chatbots e.d.) en processen( bv customer journeys) schrikken je niet af: integendeel. Doordat je ook initieert en signaleert zijn consulting skills van groot belang. Je kan schakelen, mensen bij elkaar brengen en naar het gewenste resultaat managen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max ca € 4500,- bruto per maand plus overige goede voorwaarden (w.o. auto)

Functie eisen

Minimaal HBO werken en denken (liefst met Master of Bachelor afgerond). Je bent een ervaren (4-5 jaar) projectmanager (of consultant die projecten heeft geleid). Thuis in Scrum en LEAN (of gelijksoortig) en Agile werkwijze. Je hebt gezien en ervaren (bv als manager) hoe Klantcontactprocessen werken. Je overziet nieuwe Klantcontactprojecten kunt ze invoeren in alle facetten. Maar ook verbetertrajecten, innovaties en technologische facetten ken je over alle kanalen. Je bent flexibel en kunt relativeren, maar bovenal met mensen omgaan en dingen prioriteren en laten gebeuren.

Regio
Nederland
Plaatsnaam
standplaats in de buurt van een der vestigingen
Branche
facilitair contactcenter
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.