Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Procesmanager/-consultant (junior-medior-senior)

Omschrijving

In dit zeer succesvolle bedrijf waar procesmanagement en -verbetering hoog in het vaandel staan analyseer, ontwerp, adviseer en leid je de invoering van procesoptimalisatie. Zowel binnen de B2B als Wholesale en consumenten (ook klein zakelijk) zijn deskundigen nodig. Je weet scherp waar te nemen en te formuleren.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend salaris en dito voorwaarden

Functie eisen

Je bent een ervaren of getalenteerde procesmanager ( of improver), je weet hoe gelijk hebben en krijgen verschillen en wat eraan te doen, sterk in analyses en hebt veel plezier om met de stakeholders samen te werken, efficiency staat op je voorhoofd gestempeld, je bent een zelfstarter, maar geen loner. Je overtuigingskracht en inzicht is jouw sterke kant. Daarnaast heb je goed inzicht in de business process kant en hebt aanvullende opleidingen en/of door werkniveau verkregen ervaringen in methoden als bv LEAN (green of black belt) en bv tools tbv BI.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Omgeving Rotterdam
Branche
Energie/Telecom
Telefoonnummer
+31 70 3388648/ 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.