Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Proces manager Customer Journey

Omschrijving

Binnen dit sterk groeiende en uiterst gezonde bedrijf is behoefte aan een sterke en getalenteerde procesmanager. Je gaat over de Customer Journey en initieert en implementeert verbeteringen en innovaties op het gebied van de klantervaring (klantprocessen, klantbediening en productintroducties). Je werkt daartoe samen met de stakeholders (IT, productmanagement, marketing, WFM en de operatie) Je formuleert de strategische visie, het plan en coördineert de uitvoering. Je stuurt de besluitvorming door het hele proces (keten). Vanuit het WFM perspectief neem je deel aan het capaciteitsplan.

Datum
Status
On Hold
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Op dit moment € 70.000- bruto per jaar.

Functie eisen

De functie staat open voor ervaren maar ook minder ervaren (en dus getalenteerde) kandidaten. Denk aan proces analisten, business consultants en dergelijke. Ondernemende zelfstarter, projectmanager/consultant met uitstekende team skills. Resultaten bereiken door de stakeholders mee te krijgen. Denken en werken op WO of HBO niveau. Knelpunten signaleren en analyseren. Het grotere geheel zien. Ervaring met proces - en/of business analyses en -besturing. Adviseren van hoger management. Sterk in communicatie vergezeld van een stevige drive. Keten-/proceservaring binnen telecom is een grote pre.

Regio
Zuid-West
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
Telecom
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.