Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

presales consultant

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale speler op het gebied van Cloud oplossingen voor KCC's. Succesvol, sterk groeiend, sterk gericht op de medewerkers en natuurlijk de klanten (vnl grote ondernemingen en organisaties). In deze rol bedien je de Benelux markt. Als lid van het support team ondersteun je de sales met inhoudelijk onderzoek en presentaties van de solutions die men aanbiedt. Alles gericht op een zo duidelijk mogelijke propositie que technisch-inhoudelijke specs als de functionele. Je zorgt ervoor dat adequaat en to the point wordt aangeboden of ingespeeld op RFP's. Je beheert het budget, neemt deel aan de onderhandelingen en scoort met t team. Je kan vanuit huis werken. Deze functie biedt uitstekende promotie mogelijkheden ook internationaal. Je rapporteert aan de EMEA support manager in Parijs.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ca € 65.000,- bruto per jaar, plus bonus, auto etc.

Functie eisen

Je hebt 3-5 jaar ervaring in een commerciële support rol, ruime kennis van het KCC en ICT oplossingen daarbinnen, spreekt uitstekend Engels, vindt het geen punt regelmatig in België en Luxemburg te zijn voor proposals, Je Nederlands is uitstekend. Je kunt heel goed presenteren en via de inhoud overtuigen. Maar ook je schrijfvaardigheid is onberispelijk.

Plaatsnaam
formele standplaats Amsterdam, maar er wordt veelal vanuit huis gewerkt
Branche
ICT Solutions leverancier in de KCC markt
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.