Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Hofstad Search 20 jaar

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

People manager (HR manager)

Omschrijving

Onze klant is een in Nederland gevestigde succesvolle internationaal opererende klantcontactorganisatie met uitstekende reputatie. Bekend om zijn mensgerichtheid en peoplemanagement. Voor haar vestigingen in Paramaribo (SUR) zoeken wij een getalenteerde en uitgesproken people manager die het beleid verder vorm geeft, het HR-team en het recruitmentteam leidt en de country director strategisch adviseert. Ondersteunt het management bij relevante vraagstukken. Voorkeur voor lokaal gevestigde kandidaten.

Datum
Status
Open
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekende lokale voorwaarden (w.o. Euro rekening)

Functie eisen

Ervaren en voortvarende HR manager met ervaring ook in recruitment. Beleidsgevoelig en strategisch als tactisch georiënteerd. Qua achtergrond en ervaring thuis op de Surinaamse situatie (ook arbeidsrechtelijk). Hoog opgeleid (bachelor- master), leidinggevende ervaring. Ervaring binnen de wereld van het klantcontact is een grote pre.

Regio
Suriname
Plaatsnaam
Paramaribo Suriname
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 2151919/ 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • Huidige Ervaring Customer Care
  • Uw persoonlijke gegevens
  • Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.