Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Operational Unit manager Contactcenter (2x)

Omschrijving

Deze organisatie werkt in het verzekeringsveld en op het zorgvlak. Succesvol en opschalend. Om het succes te schagen zoeken wij 2 zware Operational unit managers (tegen t niveau van operations managers aan). Ervaring met sturing op SLA's (ook analyse en rapportering) en binnen de unit op KPI's. Ervaring in een facilitaire KC omgeving (zowel in- als outbound- geen sales) is een zwaar criterium evenals leiding (indirect) aan grotere groepen -100 of meer. Relatie met klant, Projectorganisatie opzetten, team building, opschaling, resultaten, creativiteit zijn passende features. Je hebt ambitie, ruikt en neemt je kans, wil je ontwikkelen, denkt en doet mee over kwaliteit en resultaat.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Ca € 5200,- bruto per maand plus uitstekende overige (w.o. 13e maand)

Functie eisen

HBO werken en denken (liefst afgeronde bachelor in CE of Business), minimaal 5-6 jaar ervaring als zware unit of teammanager binnen een facilitair KCC, begaan, gedreven, resultaten met mensen, flexibel vanwege opschaling, sterk in relatiebeheer. Mensgericht. Wil zich committen voor de komende jaren, geen hopper.

Regio
Westen
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
nader toe te lichten
Branche
klantcontact binnen de verzekeringsbranche
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.