Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

Managing director Suriname

Omschrijving

Onze klant is een gerenommeerde internationaal opererende facilitaire contactcenterorganisatie. Wij zoeken voor hun vestiging in Suriname een managing director die als statutair directeur de integrale verantwoordelijkheid heeft over het bedrijf met 100 seats. Klant- en medewerkerstevredenheid zijn zijn main issues. Hij onderhoudt contacten met dienstverleners en heeft goed oog voor alle stakeholders. Je rapporteert maandelijks aan de aandeelhouders. Je bent GPRD (Data) verantwoordelijk alsmede voor de bijbehorende ISO certificering. Verbinder, leider en visionair. Je weet culturen uitstekend te overbruggen. Je bent P&L verantwoordelijk.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekend, wo bonus, auto, housing, pensioen etc.

Functie eisen

Minimaal 6 jaar ervaring als leidinggevende vanaf niveau client manager of operations mgr binnen het facilitaire contactcenter, COPC gecertificeerd of working experiences, gevoel voor verschillende culturen en weet die te verbinden, HBO/WO werken en denken, ondernemer met compliance in het vaandel. Sociaal, motivator en open minded, zelfredzaam en een doorzetter. Scherp oog voor het detail (controle), durven te vragen (om assistentie), sterk ontwikkeld gevoel voor balans tussen stakeholders.

Regio
Buitenland
Plaatsnaam
Paramaribo (SUR)
Branche
facilitaire contactcenter industrie
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.